Thaise Massage Scholen, Opleidingen en Cursussen in Nederland

Published | Updated August 7, 2020

Thaise Massage Opleidingen en Cursussen in Holland
Voor een klein landje als Nederland is het bijzonder hoeveel Thaise Massage scholen en trainers er te vinden zijn. De stad met het meeste aanbod is Amsterdam, gevolgd door Rotterdam, Den Haag en Utrecht, maar eigenlijk is het aantal van meer dan veertig opleiders verder gelijkmatig verdeeld over de rest van het land.

Duidelijk is dat ITM Chiang Mai (via ITM-Hand Amsterdam) de grootste invloed heeft in Nederland wat betreft de Thaise Massage lineage (afstammingslijn), dat wil zeggen, wat betreft de stijl van de Thaise Massage die onderwezen wordt.

We vinden de invloed van de TMC Chiang Mai school en de Sunshine Network ook wel terug, maar dat is duidelijk stukken minder. Alhoewel… in Nederland spreekt men toch graag over de Thaise Yoga Massage in plaats van simpelweg Thaise Massage, wat wijst op de invloed van de Sunshine Network lineage (Asokananda).

Maar goed, zoals gezegd, we vonden ruim veertig Thaise Yoga Massage trainers en opleiders in Nederland. Voor een overzicht van alle Thaise massage cursussen in Nederland kun je onze Global Training pagina bezoeken of direct naar onze pre-fetched lijst van cursusaanbieders in Nederland gaan.

More eBooks? Check out our complete collection.

Related Articles

Thaise Massage Behandelingen en Cursussen Vinden in Nederland
Populaire en Bekende Thaise Massage Scholen en Opleiders in Nederland

Al onze blog posts in het Nederlands
Article Categories: Thaise Massage in Nederland
Tagged: , , , , , , ,

Featured Topics

TOPIC
Pathologies
TOPIC
Sen Sib Energy Lines
TOPIC
Genital Massage and Bodywork Treatments
TOPIC
Emotional and Trauma Release
TOPIC
Tools and Techniques in Thai Massage
TOPIC
Tantra and Neo-Tantra Practices