Thaise Massage Scholen, Opleidingen en Cursussen in Nederland

Published | Updated December 7, 2019

Thaise Massage Opleidingen en Cursussen in Holland
Voor een klein landje als Nederland is het bijzonder hoeveel Thaise Massage scholen en trainers er te vinden zijn. De stad met het meeste aanbod is Amsterdam, gevolgd door Rotterdam, Den Haag en Utrecht, maar eigenlijk is het aantal van meer dan veertig opleiders verder gelijkmatig verdeeld over de rest van het land.

Duidelijk is dat ITM Chiang Mai (via ITM-Hand Amsterdam) de grootste invloed heeft in Nederland wat betreft de Thaise Massage lineage (afstammingslijn), dat wil zeggen, wat betreft de stijl van de Thaise Massage die onderwezen wordt.

We vinden de invloed van de TMC Chiang Mai school en de Sunshine Network ook wel terug, maar dat is duidelijk stukken minder. Alhoewel… in Nederland spreekt men toch graag over de Thaise Yoga Massage in plaats van simpelweg Thaise Massage, wat wijst op de invloed van de Sunshine Network lineage (Asokananda).

Maar goed, zoals gezegd, we vonden ruim veertig Thaise Yoga Massage trainers en opleiders in Nederland. We hebben hieronder per belangrijkste stad de links gegeven naar de gefilterde lijsten:


Thai Massage Training in Thailand - eBook Professional Thai Massage - eBook 
Wat Pho’s Rue-Si Datton Ascetic Self-Stretching Exercises - eCourse Genital Massage in Thailand - eBook Yoni Treatments Guide - eBook Asian Genital Treatments - eBook Reusi Datton Thai Yoga Training in Thailand - eBook
Related Topics

Article Categories: Thaise Massage in Nederland
Tagged: , , , , , ,